TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

TUMS nieuwe sponsor Vrouwen 1 VV Kloetinge

Met trots kondigen wij aan dat TUMS de nieuwe sponsor is van het Vrouwen 1 team van VV Kloetinge voor het seizoen 2024 -2025.

 

Waarom VV Kloetinge

Waarom heeft TUMS gekozen voor VV Kloetinge? Jan Louws, als Manager Account- en Energiemanagement verantwoordelijk voor de commercie  bij TUMS: “Als Zeeuws bedrijf voelen we een sterke verbondenheid met de regio. VV Kloetinge is een club met een rijke geschiedenis en een sterke band met de lokale gemeenschap. Door VV Kloetinge te sponsoren, willen we niet alleen de lokale sport ondersteunen, maar ook onze bijdrage leveren aan de gemeenschapszin.”

“Daarnaast willen we met de sponsoring van het Dames 1 team de groei van vrouwenvoetbal in de regio stimuleren. Vrouwen brengen diversiteit en innovatie in de sport, en fungeren als rolmodellen voor jonge meisjes, wat een inspiratie kan zijn voor de volgende generatie.”

“Tot slot biedt de sponsoring van het Dames 1 team ons een uitstekende mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten binnen de regio. We zijn er trots op dat onze naam binnenkort te zien zal zijn op de shirts van de speelsters en rondom het veld. Bovendien hopen we via de businessclub van VV Kloetinge nieuwe waardevolle contacten te leggen met bedrijven die grootverbruiker zijn in gas en elektriciteit en die voor hun meet- en energiebeheer op zoek zijn naar een partner die ontzorgt.”

Meten is weten

Jan heeft ons ook verteld over het motto van TUMS “Meten is weten”. Want voor al hun klanten is inzicht in energieverbruik van essentieel belang om te kunnen besparen. Net zoals TUMS gelooft dat je pas kunt verbeteren wanneer je je prestaties meet, is dit principe natuurlijk ook van toepassing op voetbal. Inzicht in prestaties, zowel individueel als team, is erg belangrijk om te kunnen verbeteren en successen te behalen. Zo heeft een meetbedrijf toch nog meer gemeen met een voetbalclub dan je op het eerste gezicht zou denken!

Meten = weten = verbeteren!

 

Vooruitblik

Jan, een fervent sportliefhebber en zelf actief als hardloper, blikt vooruit op het komende seizoen: “Iedereen bij TUMS kijkt ernaar uit om de dames van VV Kloetinge aan te moedigen en te ondersteunen in hun sportieve reis. Wij geloven dat deze samenwerking veel positiefs zal brengen, zowel voor ons als voor het team. We kijken uit naar sportieve prestaties op het veld en inspirerende ontmoetingen langs de lijn. We zien iedereen graag in het nieuwe seizoen!”

TUMS nieuwe sponsor Vrouwen 1 VV Kloetinge