TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

CO2-rapportages

Wat is het gevolg van uw verbruik van elektriciteit, gas en warmte op uw  CO2-footprint?

Terugdringen CO2-uitstoot

We helpen onze klanten bij activiteiten en inspanningen die te maken hebben met de energietransitie en het terugdringen van de CO2-uitstoot. Met onze tools bieden wij al veel inzicht en controle in het elektra-, gas- en warmteverbruik. Een logische volgende stap is het creëren van inzicht in de CO2-emissie van een pand.

CO2-rapportage

Hiervoor hebben wij een CO2-footprint rapportage ontwikkeld. Deze rapportage geeft op basis van het gas- en elektriciteitsverbruik de CO2-emissies van uw pand of panden weer. Tevens wordt aan de hand van de bruto vloeroppervlakte berekend wat de verbruiken per m² zijn. Door de combinatie van het verbruik van het pand en de koppeling aan bruto vloeroppervlakte, ontstaat er een goed beeld van de prestatie van een pand. Wanneer een pand zelf energie opwekt door middel van PV-panelen, is het mogelijk om dit inzichtelijk te maken in de CO2-footprint rapportage. Hierdoor is het nog makkelijker om te zien wat de PV-panelen voor uw bedrijf betekenen als het gaat om CO2-compensatie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0113 – 28 85 60 (bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur), of stuur een mail aan info@tumsbv.nl.