TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

Inzicht meetpunten

U wilt een overzicht van alle meetpunten met een eigen meter: actueel, nauwkeurig en compleet.

Inzicht meetpunten

U wilt niet alleen een goed beeld van het energieverbruik, maar ook van de meetpunten: Wat is de status, of bij welke energieleveranciers horen ze? Als meetverantwoordelijke zijn wij verantwoordelijk voor een sluitende administratie van de aansluitingen. Met MESweb biedt TUMS Meetdiensten een webportal met alle mogelijke informatie over uw aansluitingen. U kijkt direct mee in onze systemen, die dagelijks worden geactualiseerd. De getoonde gegevens zijn voorzien van een versienummer, dus de mutatiehistorie is ook zichtbaar. Alle gegevens zijn gemakkelijk te exporteren naar Excel, CSV, PDF of PNG. Zo krijgt u een actueel een duidelijk inzicht in de data van uw elektriciteit meetinrichting.

MESweb biedt u concreet de volgende mogelijkheden:

  • Inzage in aansluitingen en metergegevens;
  • Overzicht per functie en per discipline;
  • Data-export naar pdf of spreadsheet;
  • Prognoses op basis van bestaande data;
  • Bewaking mutaties.

 

Afgestemd op uw behoefte

Met deze mogelijkheden, of beter gezegd modules, kunnen we onze oplossingen en rapportages ook specifiek maken en helemaal afstemmen op uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld dat u de verbruiken wenst te zien van verschillende locaties, met een opsplitsing in levering en teruglevering. Of dat u bij levering een uitsplitsing wenst in levering tegen een normaal en een laag tarief. Of dat u een uitsplitsing wilt van kosten en gebruik omdat er sprake is van onderbemetering en er dus gebruik wordt gemaakt van tussenmeters.

Zulke wensen vormen eigenlijk geen probleem, het is  vrijwel altijd mogelijk om een rapportage af te stemmen op uw situatie en wensen. Tussenmeters zijn daarbij trouwens erg handig en nuttig. Via tussenmeters krijgt u inzage in het energieverbruik van gebouwdelen, bedrijfsonderdelen, of installaties. Bovendien leidt de plaatsing van tussenmeters veelal tot een behoorlijke vermindering van het energieverbruik. Informeer eens bij ons over de mogelijkheden van tussenmeters. Wij hebben oplossingen voor vrijwel elke situatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MESweb, neem voor meer informatie contact met ons op via 0113 – 28 85 60 (bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur), of stuur een mail aan info@tumsbv.nl.