TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

“Jij maakt het als Engineer in een veelzijdige en uitdagende technische functie”

TUMS B.V. is een actieve speler in de Nederlandse markt op het gebied van elektriciteit-, gas-, water- en warmtemetingen en het distribueren van de meetdata naar zowel de marktpartijen als de klant. TUMS B.V. ondersteunt zijn klanten door heel Nederland in duurzaam ondernemen door hen inzage te geven in hun verbruiken. In een energiemarkt die steeds meer wordt gekenmerkt door dynamiek en waarin het meten en verrekenen een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de energietransitie wil TUMS met zijn meetdiensten zich onderscheiden met een complete ontzorging op het gebied van het collecteren, analyseren en valideren van meetdata op de zakelijke markt. Via het ontsluiten van meetdata bieden we klanten op alle mogelijke manieren inzicht in het energieverbruik en het optimaliseren daarvan. Onze dienstverlening leidt veelal tot een langdurige relatie met klanten. Dat doen we met circa 33 medewerkers vanuit Goes. TUMS is onderdeel van Censo.

Als Engineer Meettechniek bij de afdeling Techniek word je opgeleid tot een zelfstandig, technisch specialist. Je verwerft de benodigde gespecialiseerde kennis ‘on the job’ en doet ervaring op met de gehanteerde processen en methodieken. Gedurende een bepaalde periode werk je mee onder begeleiding van een ervaren collega en krijg je volop de ruimte om vakinhoudelijke opleidingen te volgen. Je levert een actieve bijdrage aan het team bestaande uit engineers en werkvoorbereiders en ondersteund de collega’s in het uitvoeren van de werkzaamheden en de projecten. 

Ons doel is om de beste dienstverlener te zijn binnen onze sector en we dagen jou uit om dit nog verder te verbeteren! De functie Engineer maakt deel uit van het team Werkvoorbereiding en Engineering binnen de afdeling Techniek. 

Waar jij je mee bezig gaat houden? Met het begeleiden en uitvoeren van meettechniek projecten, planning en coördinatie van uit te voeren werkzaamheden en contact onderhouden met onze klanten, aannemers, netbeheerders en onze leveranciers. Ook het opstellen van maatwerk offertes voor te leveren diensten, proactief handelen bij storingen, beheer en onderhoud richting de uitvoering behoren tot jouw taken. De taken zijn verdeeld binnen het team van 4 werkvoorbereiders en 3 engineers.

Wat vragen wij van jou?

 • Technische HBO opleiding met voorkeur een elektrotechnische achtergrond;
 • Teamspeler, analytisch, resultaatgericht, kostenbewust en initiatiefrijk;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Bereidheid om continue je kennis te vergroten/ bij te houden;
 • Aantoonbare affiniteit met relevante technieken.

Wat bieden we jou?

Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 • Een salaris in functieschaal 9;
 • Benefit budget 18% (inclusief 8% vakantiegeld), waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet, o.a. vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;
 • Eindejaaruitkering 4,5%, netto winstdeling en een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Duurzaam Inzetbaarheid budget van € 500,- per jaar;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Een gezellige werksfeer!

Kom jij bij ons werken?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Stuur dan je sollicitatie naar hr@tumsbv.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Scheunhage (Manager Techniek) via 06-20153366.