TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

Efficiënt werken met onze nieuwe app

Om sneller en efficiënter te kunnen werken heeft TUMS Meetdiensten voor de monteurs in de buitendienst een app ontwikkeld.

TUMS Meetdiensten heeft voor haar monteurs in de buitendienst een app ontwikkeld.  Allerlei handmatige werkzaamheden behoren daarmee tot de verleden tijd. Alle administratieve en controlewerkzaamheden gaan nu via de mobiele app. Denk hierbij aan het uitschrijven van werkbonnen voor het verwisselen van een meter. De app is sinds eind december 2018 in gebruik.

Snel

De camera van het device maakt het mogelijk om barcodes te scannen en foto’s toe te voegen aan de bon. Daarnaast is ook de locatie gemakkelijk toe te voegen via de GPS-coördinaten. Wanneer de bon klaar is, synchroniseert de applicatie automatisch met de backoffice. Zo kunnen de monteurs hun administratie al op locatie verwerken en snel verder met de volgende klant.

Rapid application development framework

Voor de realisatie van de applicatie heeft TUMS Meetdiensten gebruik gemaakt van de diensten van Nedbase, het full-service internetbureau uit Middelburg. Nedbase ontwikkelde een gebruiksvriendelijke applicatie op basis van een rapid application development framework. Hierdoor is de app gemakkelijk uit te rollen voor het web en Android- of IOS apparaten. Op deze manier kunnen de monteurs van TUMS de applicatie altijd op locatie gebruiken.