TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

Borrelt en bruist

‘Elk nadeel heb zijn voordeel’ – of was het nou omgekeerd – was een bekende uitspraak van voetballegende Johan Cruijff. Dat geldt in feite ook voor de afschuwelijke oorlog in Oekraïne. Het heeft ons met de neus op de (energie) feiten gedrukt. We zijn nog steeds voor een belangrijk deel afhankelijk van fossiele brandstoffen en hangen daarbij ook nog eens aan het touwtje van Poetin en kornuiten.

Het was blijkbaar de wake up call die we nodig hadden om nu echt vaart te maken met de energietransitie. De energietransitie heeft de wind nu volop in de zeilen. Bedrijven en overheden hebben de energietransitie nu omarmd. Niet alleen in woord, ook in daad. Bijna elke dag lees je over investeringen in de energietransitie, komen er start ups bij en viert innovatie hoogtij. Kortom, het borrelt en het bruist in de energiesector.

Energiemonitoring

Ook TUMS Meetdiensten merkt deze verandering. Veel meer dan tevoren informeren klanten naar mogelijkheden om hun energieverbruik te monitoren. Ze willen inzage om gerichte energiebesparende maatregelen te kunnen nemen. Gelukkig beschikt TUMS met EMI over een handige webportal. EMI (Energie Management Informatie) geeft een overzicht van alle energiestromen, bijvoorbeeld het elektriciteitsverbruik of het gasverbruik. EMI kan met de meetdata rapportages en analyses maken elke gewenste periode, deze bewerken in zowel grafiek als ook tabelvorm en vervolgens opslaan. Ook kan de meetdata van de verschillende meters worden ingezien. EMI is in een handomdraai te gebruiken en – niet onbelangrijk voor elke Nederlander – EMI is niet duur in gebruik.
Interesse? Kijk dan verder op onze website of vraag om een offerte.

Interesse?

Kijk dan verder op onze website of vraag om een offerte.