TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

Werkvoorbereider Meettechniek

40 uur per week

Goes (Smithweg 3, 4462 HC)

 

 

Op zoek naar een uitdagende baan als Meettechnicus in een toekomstgerichte omgeving? Kom je net van school of heb je al ervaring? Het is bij ons mogelijk om opgeleid te worden tot technicus, waarbij je mee loopt en je aanwijzing behaald. Lijkt je dit wat? Lees dan snel verder!

Waarom TUMS B.V. ?

TUMS B.V. is één van de Erkend meetverantwoordelijke partijen in Nederland. We zijn daarin een unieke speler in de Nederlandse energiemarkt op het gebied van meten en distribueren van meetdata van energiestromen, om zo onze klanten te ondersteunen in hun uitdagingen om de energietransitie mogelijk te maken. Onze dienstverlening leidt veelal tot een langdurige relatie met klanten. Dat doen we met 29 medewerkers vanuit Goes. TUMS is onderdeel van Censo.

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider Meettechniek bij de afdeling Techniek word je opgeleid tot een zelfstandige, technisch specialist. Je verwerft de benodigde gespecialiseerde kennis ‘on the job’ en doet ervaring op met de gehanteerde processen en methodieken. Gedurende een bepaalde periode werk je mee onder begeleiding van een ervaren collega en krijg je volop ruimte om vakinhoudelijke opleidingen te volgen. Je levert een actieve bijdrage aan de werkvoorbereiding en uitvoering bij planning, storingen, beheer en onderhoud van meetinrichtingen. Ons doel is om de beste dienstverlener te zijn binnen onze sector en we dagen jou uit om dit nog verder te verbeteren! De functie Werkvoorbereider maakt deel uit van het team Werkvoorbereiding en Engineering binnen Techniek.

Waar jij je nog meer mee bezig houd? Met het begeleiden en uitvoeren van meettechniek werkzaamheden, planning en coördinatie van uit te voeren werkzaamheden en nabellen van de afspraken met klanten, aannemers en netbeheerders, het opstellen van offertes voor te leveren diensten voor klanten en proactief handelen bij storingen, beheer en onderhoud richting de uitvoering. De taken zijn verdeeld binnen het team van 4 werkvoorbereiders en 2 engineers.

Wat vragen we van jou?

 • Technische MBO-4 opleiding zoals Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Teamspeler, analytisch, resultaatgericht, kostenbewust en initiatiefrijk;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Bereidheid om continue je kennis te vergroten / bij te houden;
 • Aantoonbare affiniteit met relevante technieken;
 • Goede en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?

Stel, jij wordt onze nieuwe collega, dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 • Een salaris in functieschaal 6 (€ 2400,- – € 3200,- bruto maandsalaris op basis van fulltime dienstverband);
 • Benefit budget, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;
 • Eindejaaruitkering 4,5%, netto winstdeling en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Eindejaaruitkering 4,5% en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Een gezellige werksfeer.

Kom je bij ons werken?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Stuur dan je sollicitatie naar hr@censo.nl.
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Scheunhage (Manager Techniek) via 06-20153366.
Kijk ook eens op onze website voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten : www.tums-meetdiensten.nl

NB
Uw CV en motivatiebrief kunnen tijdens het sollicitatieproces gedeeld worden met onze collega’s voor selectiedoeleinden. U geeft hierbij tevens toestemming aan Censo om 1 jaar na de sollicitatieprocedure uw CV te bewaren. Na deze periode zal deze worden verwijderd. Voornoemde gegevens zullen nimmer met derden worden gedeeld. TUMS maakt deel uit van Censo.