TUMS Meetdiensten
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen
Interesse in een meter of energiemonitoring Offerte aanvragen

Op zoek naar een uitdagende baan als HR Adviseur in een toekomstgerichte omgeving? Lijkt je dit wat? Lees dan snel verder!

De mensen van een organisatie zijn van groot belang en essentieel voor het succes van een organisatie. Een goed HR-beleid is daarom ook onmisbaar. Krijg jij energie van het geven van HR-advies aan leidinggevenden en het bijdragen aan verdere professionalisering van ons HR-beleid? Dan nodigen we je uit om te solliciteren als HR adviseur bij TUMS B.V.

Wat doet TUMS B.V. ?

TUMS B.V. is een van de Erkende meetverantwoordelijke partijen in Nederland en onderdeel van Censo. Wij zijn daarin een unieke speler in de Nederlandse energiemarkt op het gebied van meten en distribueren van meetdata van o.a. elektriciteit en gas, maar ook water en warmte, om zo onze klanten te ondersteunen in hun uitdagingen om de energietransitie mogelijk te maken.

Hoe jij bijdraagt in je rol

Als HR adviseur werk je nauw samen met het management. Je adviseert en coacht hen, begrijpt wat de uitdagingen zijn, waar zij voor staan en helpt hen om het HR-beleid te vertalen naar passende en werkbare oplossingen.

Ook weet je op het juiste moment tweedelijns specialisten zoals onze arbeidsjurist of bedrijfsarts in te zetten. Daarnaast participeer je in of leid je (deel)projecten op het gebied van het verbeteren en uitvoeren van personeelsbeleid. Je draagt bij aan het realiseren van efficiency door onder meer het stroomlijnen en beschrijven van processen.

TUMS B.V. is onderdeel van de Censo groep. Je werkt als zelfstandige HR adviseur voor TUMS, maar binnen het HR-team van Censo. Voor de samenwerking is het belangrijk te kunnen schakelen tussen de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden van TUMS B.V. en die van de Censo groep, die niet gebonden is aan een CAO.  De functie is een mooie combinatie van veel autonomie en de mogelijkheid tot samenwerken in een HR-team waar wenselijk.

Je haalt voldoening uit het adviseren over en implementeren van HR-beleid. Samenwerken met collega’s is iets waar je energie van krijgt. In deze zelfstandige rol kom je tot solide HR-adviezen, en daarbij verlies je het welzijn van de medewerkers en de belangen van de organisatie niet uit het oog.

De overige dagelijkse werkzaamheden

 • Je stelt vacatureteksten op en leidt het recruitmentproces;
 • Je begeleidt de HR projecten zoals functiehuis, performance management, etc;
 • Je begeleidt de salaris- en HR-administratie;
 • Je levert maandelijks HR gerelateerde managementinformatie met het managementteam.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt een opleiding gevolgd in de richting van HBO HR of een aanverwante richting;
 • je hebt aantoonbare meerjarige ervaring op het brede terrein van HR;
 • je hebt goede mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden;
 • je hebt procesmatig inzicht en ervaring met managementinformatie;
 • je hebt actuele kennis van relevante rechtspositionele wet- en regelgeving.

Je herkent je in de volgende eigenschappen

Je bent een teamspeler, die ook zelfstandig aan het werk kan. In het contact met het management kun je goed luisteren, ben je proactief en een stevige gesprekspartner. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden bouw je snel een netwerk op, zowel binnen als buiten de organisatie. Daarnaast neem je brede vakkennis mee waardoor je het gehele HR-gebied kunt overzien. Je bent ambitieus om de organisatieonderdelen te helpen versterken met inzet van een breed pallet aan HR-interventies.

Maar misschien nog wel belangrijker, wat bieden we jou?

Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij jou volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou ook, afhankelijk van het soort dienstverband;

 • Een marktconform salaris.
 • Benefit budget (18%) van het brutosalaris (incl. vakantiegeld);
 • Eindejaaruitkering (4,5%) en resultatendeling;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Duurzaam inzetbaarheidsbudget;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Een mooie afwisselende functie door de samenwerking tussen TUMS B.V. en de Censo groep;
 • Een uitdagende werkomgeving; het energieverbruik van zakelijk Nederland CO-neutraal maken;
 • Een bevlogen en enthousiast team, bij TUMS B.V. én de Censo groep!

Kom jij bij ons werken?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Stuur dan je sollicitatie naar hrtums@censo.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Leen Willems, HR manager Censo via 06-43 41 39 48.

Kijk ook eens op onze website voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten:

www.tums-meetdiensten.nl